New forum appearance
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: New forum appearance

New forum appearance 22 Nov 2011 06:39 #8105

  • OCO
  • ( User )
  • OFFLINE
  • Expert Boarder
  • Posts: 119
  • Karma: 3
Like the new look, unfortunately message text appears as white on white in both Firefox and Chrome. I'm using Opera now and the text I'm typing appears good.... If I'm jumping the gun, sorry, came in through the home page and then "Community" link on the header.....

Re: New forum appearance 22 Nov 2011 06:48 #8106

  • OCO
  • ( User )
  • OFFLINE
  • Expert Boarder
  • Posts: 119
  • Karma: 3
Neverrrrr mind - cleared the cache, good to go now ..Had to do it in both FF and Chrome, never visited the site with Opera or IE,so looked OK with that pair of browsers
Last Edit: 22 Nov 2011 06:55 by OCO.

Re: New forum appearance 22 Nov 2011 13:37 #8109

  • KD8HE
  • ( User )
  • OFFLINE
  • Expert Boarder
  • Posts: 117
  • Karma: 2
white on white for me also
Ham OP since 1981

Re: New forum appearance 22 Nov 2011 15:03 #8111

  • Ohio-user
  • ( User )
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • Posts: 494
  • Karma: 1
Firefox here - same issue. I had to turn ad-aware off for this site, not sure if that was it, but it worked.

Re: New forum appearance 22 Nov 2011 15:14 #8112

  • OCO
  • ( User )
  • OFFLINE
  • Expert Boarder
  • Posts: 119
  • Karma: 3
Also would note the following...
Do a search in Google or Bing for "HomePatrol forum", results are www.homepatrol.com/index.php?option=com_fireboard&Itemid=13 which will get you a 404 error.

Also, font size for message entry/edit window looks to be about 4 point....

Also, no bbCodes (font, link, underline etc.) are showing..smilies are showing.

Re: New forum appearance 22 Nov 2011 16:29 #8117

  • UPMan
  • ( Admin )
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 1836
  • Karma: 56
I had the same problem. Clearing cache/cookies in the browser fixed all.
Time to create page: 0.19 seconds