Run-Rime Error 339
(1 viewing) (1) Guest
ARC Patrol Discussion Forum
  • Page:
  • 1

TOPIC: Run-Rime Error 339

Run-Rime Error 339 22 Aug 2011 22:03 #7076

  • mswells
  • ( Visitor )
I am trying to use the virtual control in Windows 7, and am getting Run-Rime Error 339.
"Component 'mscomm32.ocx' or one of its dependancies not correctly registered. A file is missing or invalid".

I tried regsrv32 mscomm32.ocx and still cant run virtual control.:(

Re:Run-Rime Error 339 22 Aug 2011 22:22 #7077

  • mswells
  • ( Visitor )
I figured out what was wrong. If anyone else cant get virtual control to work in windows 7..you need to make sure you have the MSCOMM32.OCX file, in your windows\system32 directory, and also your windows\sysWOW64 folder. Also make sure to register the file by typing the command regsrv32 MSCOMM32.OCX in a command prompt in that directory.:)

Re:Run-Rime Error 339 23 Aug 2011 06:15 #7081

  • ARC PATROL
  • ( Visitor )
Oepst,that ocx was missing in the initial installer, I just uploaded a new installer that will correctly register this module.

Gommert
www.butelsoftware.com

Re:Run-Rime Error 339 23 Aug 2011 11:51 #7087

  • rwier
  • ( User )
  • OFFLINE
  • Gold Boarder
  • Posts: 225
  • Karma: 5
ARC PATROL wrote:
Oepst,that ocx was missing in the initial installer, I just uploaded a new installer that will correctly register this module.

Gommert
www.butelsoftware.com



I have V2 running fine on Vista Ultimate 32. Have not tried VC. Do you suppose I will need to do anything if I attempt VC in the future?

Thanks again for your work,

Rob
Rob, Phoenix, AZ since '40
Used nearly every day:
996T, HP-1 (E) (x3), 500, 600, and 800 (x2)

Re:Run-Rime Error 339 23 Aug 2011 12:56 #7090

  • ARC PATROL
  • ( Visitor )
If you get the error then you need to re-install, else you are all set.

Gommert
www.butelsoftware.com
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.18 seconds